• Open Toren Dag

  Op zaterdag 10 juni is het in de provincie Groningen van 13.00 uur tot 16.00 uur Open Toren Dag. Een aantal kerktorens in stad en ommeland openen de deuren voor het publiek. Een mooie mogelijkheid om deze torens te beklimmen en de uurwerken, luidklokken en carillons nu eens van dichtbij te bekijken. Op veel plekken is deze dag ook nog iets bijzonders te zien, te horen en te doen.

  Soms speelt de beiaardier, er wordt uitleg gegeven over de klokken en het uurwerk of je geniet gewoon van het adembenemende uitzicht.

  Meer informatie: https://toerisme.groningen.nl/evenementen-groningen/open-toren-dag
  Open Toren Dag
  Op zaterdag 10 juni is het in de provincie Groningen van 13.00 uur tot 16.00 uur Open Toren Dag. Een aantal kerktorens in stad en ommeland openen de deuren voor het publiek. Een mooie mogelijkheid...
  TOERISME.GRONINGEN.NL
  0 0 Reacties 0 Aandelen
 • 0 0 Reacties 0 Aandelen
 • 0 0 Reacties 0 Aandelen
 • 1 0 Reacties 0 Aandelen
 • 0 0 Reacties 0 Aandelen
 • Open Dag Groninger Forum
  Benieuwd hoe ver de bouw van het Groninger Forum aan de Grote Markt al gevorderd is? Op zaterdag 2 juni is het in aanbouw zijnde gebouw open voor het publiek.

  Het pand is te bezichtigen tot en met de vierde verdieping, waar straks de expo- en filmzalen komen.
  Omdat er veel mensen verwacht worden, is een vaste looproute uitgestippeld: vanaf de begane grond via de jeugdafdeling op de eerste en tweede verdieping naar de vierde verdieping (expozalen), en weer naar beneden. De liften en roltrappen zijn nog niet in werking.

  Aanmelden van te voren is niet verplicht. Ook kinderen zijn welkom.
  In de zomer van 2019 opent het Groninger Forum de deuren voor het publiek.

  https://toerisme.groningen.nl/evenementen-groningen/open-dag-groninger-forum
  Open Dag Groninger Forum
  Benieuwd hoe ver de bouw van het Groninger Forum aan de Grote Markt al gevorderd is? Op zaterdag 2 juni is het in aanbouw zijnde gebouw open voor het publiek.
  TOERISME.GRONINGEN.NL
  1 0 Reacties 0 Aandelen
 • 0 0 Reacties 0 Aandelen
 • Swingin' Groningen
  Op 21,22 en 23 juni kan Groningen weer volop genieten, want dan vindt de 24e editie plaats van Swingin’ Groningen. Het publiek wordt ook in 2018 getrakteerd op crossovers van funk, soul, groove en andere muziekstromen ontstaan vanuit de jazz. Op 21 juni start het festival met de Swingin’ Groningen Northern European Jazz Talent contest.

  Wie wordt dit jaar uitroepen tot het talent van het jaar? Traditiegetrouw is er op vrijdag- en zaterdagavond een avondvullend programma. Dit jaar met live muziek vanaf diverse podia in de binnenstad. Op het programma staan zowel bekende artiesten als aanstormend talent. Onder de noemer ‘Talent Stage’ is op de verschillende podia een groot aantal talenten te zien en te horen! Swingin’ Groningen haalt graag talentvolle bands voor het eerst naar Groningen en geeft graag het laatste zetje om door te breken in de muziekindustrie. Het samengestelde programma is uniek, dit vind je nergens in Nederland en daarbuiten! Met de muzikale invulling op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het programma nog niet compleet! Ook de gehele zaterdagmiddag staat volledig in het teken van de muziek! Met onder andere de 5e editie van StadsKabaal!

  Www.swingingroningen.nl
  Home
  0 0 Reacties 0 Aandelen
 • 0 0 Reacties 0 Aandelen
 • Een zeldzaam kijkje in de Legofabriek. Gaaf!

  https://youtu.be/8xAxjzrKSs0
  2 0 Reacties 0 Aandelen